سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پرمین


نیازمندیهای مهناد -درج آگهی رایگان - تبلیغات رایگان - تبلیغات اینترنتی - خرید و فروش بی واسطه

نظر
&

حمایت «مکرون» از جسارت به پیامبر(ص) خیانت به آزادی بیان است


 

 

  • حمایت «مکرون» از جسارت به پیامبر(ص) خیانت به آزادی بیان است

    در مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرآنی بیان شد؛

    عباس سلیمی پیشکسوت قرآنی در مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرانی

    به گزارش ایکنا، مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرآنی عصر امروز 10 آبان‌ماه در سالن اجتماعات سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

    در ابتدای این مراسم، سعید پرویزی، قاری بین‌المللی کشورمان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت و پس از آن حمید رمضان‌پور، مداح و ذاکر اهل بیت(ع) به ذکر مصیبت پرداخت.

    تلاوت مسعود سیاح‌گرجی، قاری بین‌المللی کشور بخش دیگری از این مراسم بود و پس از آن نیز عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی کشورمان پس از خوانش شعری با مطلع «خوشا آنان که با عزت ز گیتی / بساط خویش برچیدند و رفتند» به بیان سخنانی پرداخت.

    سلیمی خطاب به حاضران در این مراسم که به صورت زنده از شبکه‌های اجتماعی نیز پخش می‌شد،‌ گفت: از سوی سازمان اوقاف و مرکز امور قرآنی این سازمان و همه قرآنیان سرفراز این جامعه، فقدان پدران و مادران و عزیزان شما را ضایعه‌ای قطعاً جبران‌ناپذیر می‌دانیم، اما آنچه شما را استوار و سلامت نگه داشته است، ایمان راسخ شما به مشیت واقعه الهی است. شما به برکت تربیت در سایه‌سار قرآن به این نتیجه رسیده‌اید که مهلت مقرر از سوی خالق بزرگ جهان هستی، برای برخی از بندگان خودش در این دنیای خاکی به پایان رسیده است و بر اساس امر و اراده مطاع او، آنان برای ادامه زندگی جاوید خود منتقل به جهان دیگری شده‌اند.

    مسعود سیا گرجی قاری بین المللی در مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرانی

    وی در ادامه به جسارت‌های صورت‌گرفته به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) پرداخت و با اشاره به اینکه هم‌اکنون در ساختمان مهر در خیابان «نوفل‌لوشاتو» و در فاصله چند 10 متری سفارت فرانسه در جمهوری اسلامی ایران قرار داریم، گفت: از همین‌جا، پیام قرآنیان این کشور را به آقای مکرون ابلاغ می‌کنیم که آقای مکرون اهانت به پیامبر بزرگ جهانیان بدون‌شک از نظر روابط بین‌الملل، قوانین داخلی و قوانین مذهبی، اهانت است. تصور نکن که به پیامبر(ص) جسارت نکرده‌ای، حمایت تو به عنوان یک مقام به اصطلاح مسئول که روزگار قدرتش به زودی به زوال می‌رسد، از بزرگ‌ترین جسارت‌ها و اهانت‌های نابخشودنی بوده، مگر اینکه با توبه و عذرخواهی همراه باشد.

    سلیمی تصریح کرد: کاش مشاوران تو برخی از نکات را با تو در میان می‌گذاشتند و به تو می‌آموختند که قبل از حمایت رسمی و علنی از جسارت‌کنندگان به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص)، حداقل به نظریات و بزرگان کشور فرانسه مراجعه می‌کردی و دیدگاه «الکساندر دوما»، نویسنده شهیر فرانسوی را یک دور مطالعه می‌کردی که پیامبر را معجزه شرق نامیده و او را توصیف کرده به کسی که دین او مملو از اخلاق والا و خود او سرشار از صفات پسندیده است. کاش به تو می‌آموختند که یک بار دیدگاه «ژاک ژان روسو» را به عنوان یک فیلسوف شهیر فرانسوی مطالعه کنی که می‌گوید؛ «وقتی کسی پیامبر اسلام را ببیند که او قرآن را با صورت زیبا می‌خواند و احکام را با بیانی فصیح تشریح می‌کند، در برابر او به سجده می‌افتد و به این پیامبر می‌گوید ای پیامبر خدا دست ما را بگیر و به آن مقام شامخ و پر افتخار خود برسان و از نابودی و خطر دور کن».

     در مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرانی

    وی بیان کرد: کاش به تو می‌آموختند نظریات دانشمندانی چون «لامارتین» و دیدگاه ادبی زیبای ویکتور هوگو را یک بار مطالعه می‌کردی تا متوجه شعر بزرگ این شاعر بزرگ در مورد پیامبر شوی که می‌گوید؛ «آنچنان با وقار و شکوهمند بود که هرکز به ملامت کسی برنمی‌خواست و چون از کوچه‌ها عبور می‌کرد، رهگذران از هر سو سلامش می‌دادند». آن وقت تو به بهانه آزادی و جمهوری، جسارت به این پیامبر را قانونی می‌شناسی، الحق که نه فقط در حق فرانسه و تاریخ و ملت فرانسه جفا کرده‌ای، بلکه به دو واژه آزادی و جمهوری نیز خیانت شده است.

    این پیشکسوت قرآنی کشورمان اظهار کرد: چگونه تو را سرزنش نکنیم؟ ما نه تنها تو را محکوم می‌کنیم، بلکه برای تو ابراز تأسف می‌کنیم، چون چهره خود را در تاریخ فرانسه و در تاریخ زمامداران بزرگ جهان سیاه کرده‌ای و مطمئن باش در آن روزی که قرآن تحت عنوان «وَتَسْوَدُّ وُجُوهٌ» از آن یاد می‌کند، روسیاه خواهی بود. کافی بود مشاوران تو به تو می‌آموختند که آن‌قدر پیامبر اسلام(ص) مورد علاقه و احترام خدا بود، در سراسر قرآن حتی یک بار او را از باب احترام با اسم تنها خطاب نکرد. از آغاز تا پایان قرآن، خدا در مورد همه پیامبران(ع) می‌فرماید «یا آدم»، «یا نوح»، «یا ابراهیم»، «یا موسی»، «یا عیسی» و ... اما به پیامبر اسلام می‌فرماید «یا ایها النبی»، «یا ایها‌ الرسول»، «یا ایها المزمل»، «یا ایها المدثر»، نفهمیدی که این پیامبر چه حرمتی نزد خدای جهانیان دارد؟

    وی بیان کرد: کاریکاتور کشیدن از این پیامبر را به منزله آزادی تلقی می‌کنی، راستی چه مشابهتی بین نام تو «مکرون» و «مکر» و یکی از فرازهای قرآنی قرار دارد. « وَمَکَرُوا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ». امام هشتم(ع) می‌فرماید منظور از مکر خدا در این آیه نیرنگ و حقه نیست، منظور کیفر مکر است، اگر توبه و عذرخواهی نکنی، روزگار بدی در انتظار تو خواهد بود.

    مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرانی

    این پیشکسوت قرآنی در ادامه به آیه «إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِیمًا» اشاره و اظهار کرد: پاداش ابراز ارادت و نوکری به ساحت مقدس پیامبر(ص) را به ارواح طیبه پدران و مادران عزیزان حاضر در جلسه اهدا می‌کنیم. این جلسه به پاس گرامیداشت و یادبود مردانی علوی و بانوانی فاطمی، مردانی حلال‌خور و مادرانی پاک‌دامن، پدرانی با ایمان و مادرانی دلسوز و فداکار، برگزار شده است.

    وی در ادامه با تأکید بر اینکه این مجلس باید مجلس تذکری برای ما باشد، به هفت نکته قرآنی در مورد مرگ اشاره کرد و افزود: اولین مورد این است که مرگ یک حقیقت است و معنای واژه حقیقت در فرهنگ لغات عبارت از «کار درستی که با واقع شدنش حقانیت خود را اثبات می‌کند» است. یعنی حقیقت حتماً محقق خواهد شد و مرگ یک حقیقت مسلم است؛ حقیقتی که هرگز نمی‌توان از آن گریخت و این در آیات نورانی قرآن نیز آمده است که می‌فرماید «کُلُّ مَنْ عَلَیْهَا فَانٍ» یا «کُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ».

    عباس سلیمی پیشکسوت قرآنی مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرانی

    سلیمی افزود: دومین مطلب در مورد مرگ این است که این پدیده استثنا ندارد، جز در مورد خدا. «کُلُّ شَیْءٍ هَالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ» فقط خداست که زنده می‌ماند و فرار از آن هم امکان ندارد؛ «قُلْ إِنَّ الْمَوْتَ الَّذِی تَفِرُّونَ مِنْهُ فَإِنَّهُ مُلَاقِیکُمْ» حتی فرشتگان مقرب بارگاه الهی نیز باید بمیرند.

    این پیشکوست قرآنی کشورمان در ادامه به بیان سومین حقیقت در مورد مرگ پرداخت و گفت: این رویداد دقیقاً در لحظه رخ می‌دهد. «لِکُلِّ أُمَّةٍ أَجَلٌ إِذَا جَاءَ أَجَلُهُمْ فَلَا یَسْتَأْخِرُونَ سَاعَةً وَلَا یَسْتَقْدِمُونَ»، حتی اگر افراد عمر بسیار طولانی داشته باشند، این لحظه رخ خواهد داد. در مورد حضرت نوح(ع) حتی تا 2700 سال عمر مطرح شده است که از این میزان عمر، 950 سال دوران رسالت ایشان بوده است. در روایتی می‌فرماید جبرائیل در محضر این پیامبر سوالی از او کرد و گفت: «یا أطوَلَ الأنبیاءِ عُمراً، کیفَ وَجَدتَ الدنیا؟ قال: کَدارٍ لَها بابانِ دَخَلتُ مِن أحَدِهما و خَرَجتُ مِنَ الآخَرِ» ای پیامبری که از همه انبیاء الهی عمر تو طولانی‌تر بود، دنیا را چگونه یافتی. فرمود مانند خانه‌ای که دو در دارد، از این در آمدم و از آن در رفتم. پس این مرگ در ویژگی‌ای که گفته شد، در لحظه مقرر رخ می‌دهد.

    وی افزود: رویداد مرگ از جنس فنا و نابودی نیست. به حکم دومین آیه از سوره مبارکه «مُلک» که می‌فرماید «الَّذِی خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَیَاةَ» مرگ یک موجود است از جنس وجودی و جالب است در این آیه مرگ را قبل از حیات می‌آورد. پنجمین ویژگی هم ماهیت مختلف آن برای افراد مختلف است. مرگ برای مومن مانند استشمام یک گل خوشبو و رسیدن به راحتی و آسایش و برای کافر عذاب و شکنجه و درد و آتش است.

    سیدمحسن موسوی بلده پیشکسوت قرآنی مراسم بزرگداشت پدران و مادران آسمانی جامعه قرانی

    این پیشکسوت قرآنی کشورمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود ششمین ویژگی در مورد مرگ را هراس از مرگ عنوان کرد و با طرح این سوال که چرا برخی صلحا، اولیاء، شهداء و علما مشتاق، اما بسیاری از مردم از آن هراسان هستند؟ گفت: هراس از مرگ سه دلیل اصلی دارد. اولین دلیل ناآگاهی از ماهیت مرگ است. اگر مرگ را نابودی ندانیم، از آن نمی‌هراسیم. دومین دلیل این است که دست انسان‌ها خالی است. وقتی دست انسان خالی باشد و توشه‌ای نداشته باشد، می‌ترسد؛ درست مانند دانشجو و دانش‌آموزی که در شب امتحان از آزمون می‌ترسد. سومین عامل هراس از مرگ هم گناه و معصیت و تمرد از خداوند بزرگ است. تمام کسانی که گرفتار غیبت، تهمت، خیانت، فساد، مال حرام و هرگونه گناه دیگری هستند، از مرگ می‌ترسند.

    سلیمی هفتمین نکته در مورد مرگ را آمادگی در برابر آن عنوان کرد و گفت: چگونه باید در برابر این سرنوشت محتوم آماده شویم و چگونه باید در برابر آن غافلگیر نشد؟ حضرت امیر(ع) در این زمینه فرموده است: «الْمَوْتُ یَأتِی بَغْتَةً». آینده قطعی پیش روی همه موجودات مرگ است. از حضرت امیر پرسیدند «ما الاستعداد للموت»؛ یعنی چگونه برای مرگ آماده شویم؟ قال «أداء الفرائض و اجتناب المحارم و الاشتمال على المکارم». روایت می‌گوید بایدها و نبایدهای خدایی و اخلاق اسلامی، بعد امام می‌فرماید اگر کسی اینگونه بود، نگرانی ندارد که مرگ بر او وارد شود یا او بر مرگ وارد شود.

    وی در بخش پایانی صحبت‌های خود با تأکید بر اینکه پدران و مادرانی آسمانی جمع حاضر اینگونه بودند، گفت: پدران و مادران جمع حاضر مرگ را می‌شناختند، به خدا معتقد بودند، زندگی مفیدی داشتند، دست آنان خالی نبود و به سوی خداوند بزرگ رفتند.

    یادآور می‌شود، طی یک ماه اخیر مادر چهره‌های قرآنی همچون سیدمحسن و سیدحسین موسوی بلده، حسن صیادی، محمدرضا ستوده‌نیا، محمدصادق صالحی، حسین اخوان اقدم و محمدحسین سعیدیان دار فانی را وداع گفتند. 

    همچنین در این ماه پدر چهره‌هایی همچون مهدی عادلی، جهانبخش فرجی، محمود نوروزی، امیر درستکار، محمدرضا پورزرگری، حسن مناحی‌زاده، محمدرضا پورمعین، محسن قاسمی، بهنام هژبرپور، محمد موجانی، سیدرضا هاشمی، امیر آقایی، احد اصل محمدی و حمیدرضا احمدی‌وفا دار فانی را وداع گفتند.

    علاوه بر این، در هفته‌های اخیر علیرضا فتحی‌پور، سیروس بابایی، حجت‌الاسلام قدمی، علیرضا آذری و زواری از فعالان قرآنی کشورمان در گذشتند.


    انتهای پیام