ایجاد زمینههای همکاری میانرشتهای در چالشی به نام علوم اعصاب
- ایجاد زمینههای همکاری میانرشتهای در چالشی به نام علوم اعصاب
به گزارش ایسنا، در این مسابقات دانشجویان بهصورت تیمی از ترکیب رشتههای متفاوت تجربی و فنی، پزشکی و رایانه، ریاضی، زیست و مهندسی برق به صورت بیندانشکدهای و حتی بیندانشگاهی؛ طی چندماه حول یک مسئله یا پروژه انتخابشده با تایید کمیته علمی، فعالیت میکنند.
از اهداف اصلی این مسابقات آشنایی دانشجویان با مرزهای تحقیق در علوم اعصاب شناختی، علوم اعصاب محاسباتی و… ، ارتقای سطح عمومی دانش در حوزههای مختلف مغز پژوهی و آشنایی دانشجویان با مباحث روز علوم اعصاب و پژوهش در حیطههای مرتبط با آن است که در راستای دستیابی به این هدف، در سومین دوره مسابقات علوم اعصاب شناختی، بسیاری از اساتید و پژوهشگران ایرانی، در داخل و خارج ایران در مراحل مختلف آموزشی و پژوهشی تیمها را همراهی خواهند کرد.
این مسابقه در چهار مرحله کنفرانس، غربالگری، آموزشی و پژوهشی برگزار میشود. در کنفرانس این برنامه از 23 مهرماه 1399 و طی 4 روز 30 سخنرانی در زمینه های مختلف علوم اعصاب با حضور برترین نوروساینتیستهای ایرانی در سراسر جهان برگزار شد.
در ادامه رقابت و در مرحله غربالگری، 12 مقاله از سخنرانیها گزینش شد و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت که باید در زمان تعیین شده، خلاصهای از این مقالات و همچنین تحلیل خود را ارسال کنند تا در نهایت 180 نفر از 700 نفر ابتدایی به مرحله بعد راه یافته و در قالب گروههایی، وارد فاز آموزشی شوند.
درحال حاضر مرحله آموزشی طی هشت هفته با عناوین Psychophysics، Digital Health، Neuroimaging، Social neuroscience، Psychiatry، Computational neuroscience، Anatomy & Development و Electrophysiology به صورت کلاسهای آموزشی و کارگاههای تعاملی، با حضور برترین پژوهشگران و اساتید ایرانی در سراسر جهان در حال برگزاری است.
پس از مرحله آموزشی، تیمها وارد مرحله پژوهشی میشوند و چند ماه فرصت دارند تا روی پروژه خود کار کنند. در این مسیر اساتید و مربیان تیمها را همراهی میکنند و امکانات لازم در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در پایان مسابقه به سه تیم اول به ترتیب 10، 5 و 3 میلیون تومان جایزه نقدی و همچنین کمک هزینه پژوهشی از طرف ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی اهدا میشود.
انتهای پیام